BLENDED DRY GIN 45°


Om deze unieke smaak te bereiken combineert Junimperium drie van 's werelds beste jeneverbessen met de fijnste lokale bessen, samen met koriander, engelwortel, staartpeper, tijm en twee geheime lokale botanicals. 

 

Alle ingrediënten worden apart gedistilleerd en gemengd tot een rijke citrusachtige en licht gepeperde jenever gin met ongelooflijk veel smaak!NAVY STRENGTH GIN 59°


De navy strength gin krijgt zijn kracht van zijn geboorteplaats. Tallinn. Gelegen op 59°29' breedtegraad en geïnspireerd door de maritieme geschiedenis van de kusthoofdstad. 

 

Het is gebaseerd op een mix van jeneverbessen die een rijke smaak creëren aangevuld met een vleugje krachtige intense citrus aroma's. WINTER EDITION GIN 43°


De winter editie van Junimperium wordt gedefinieerd door een zeldzame warme en kruidige smaak. Bitterzoet en uniek in zijn complexiteit. Deze gin is zorgvuldig gemengd van 's werelds beste jeneverbessen. Samen met koriander, engelwortel, vanille, cassia schors, Kardemom en bittere sinaasappel.

 

Vervolgens op smaak gebracht met een ongefilterde infusie van lingoberry.RHUBARB EDITION GIN 40°


De Rabarber editie gin is een uniek mengsel van koudgeperst rabarber sap met zijn kenmerkende tederheid, prachtige honingkleurige smaak van zoete sinaasappelbloemen en 's werelds beste jeneverbessen.

 

Aangevuld met koriander, engelwortel, citroenschil, cassia schors, vanille en kardemom.SUMMER EDITION GIN 43°


Een bijzondere combinatie van frisheid en citrus met een vleugje bitterzoet. Dit is de beroemde zomer editie van Junimperium. 

 

Het is een complexe mix van 's werelds beste jeneverbessen, koriander, engelwortel, orris, vanille, kardemom, citroenschil en bittere sinaasappelschil met een infusie van lingoberryJUNIMPERIUM COLLECTION